Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Este foarte buna servita si simpla, alaturi de rosii proaspete si ca garnitura la friptura.
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in patru.
Ii punem la fiert in apa cat sa fie acoperiti, cu sare, pentru 20 minute.
Mararul il tocam marunt.
Branza o sfaramam cu furculita si o amestecam cu o parte din mararul tocat.
Batem ouale si le amestecam cu smantana si restul de marar tocat.
Cand se fierb cartofii, ii scurgem si ii punem intr-o forma termorezistenta unsa cu unt.
Punem branza peste cartofi si amestecam usor, apoi punem deasupra ouale batute cu smantana si marar si dam la cuptor pentru 20 minute la 180 grade, pana se formeaza o crusta frumoasa.
Pot fi serviti atat calzi cat si reci.
1
Daca branza este prea tare se poate pune si cubulete de unt printre cartofi, sau mai multa smantana pentru a nu iesi prea uscata budinca.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult